Vehnä saatavilla noin 27. kesäkuuta alkaen.
2. luokka, 3. luokka, rehuvehnä
5200 tonnia
Testipaino (ISO 7971-2) (KG/HL) 77 min
Kosteus (ISO 712) (%) 13 max
Vieras aine (ISO 7970) (%) 2 max
Vauriohyönteiset (ISO 7970) (%) 2 max
W (Alveografi) (ISO 27971) (10-4 J) 180 min
Proteiini (ISO 20483) (%) 11.5 min
Kostea gluteeni (ISO 21415-2) (%) 23 min
Hagbergin putoamisnumero (ISO 3093) (Sek.) 250 min
Ohra jyvissä on jopa 15,8 % proteiinia, 76 % hiilihydraatteja, 3-5 % rasvoja, 9,6 % kuitua, entsyymejä sekä B-, D-, E- ja A-ryhmän vitamiineja.
Kuitu, joka koostuu pääasiassa kaurasta, puhdistaa suoliston haitallisista aineista ja myrkyistä. Ohran beetaglukaanit palauttavat ruoansulatuskanavan mikrofloran ja ovat hyödyllisiä useiden ruoansulatusjärjestelmän sairauksien hoidossa.